Reviews Kinderfeestjes

Beste verjaardagsfeestje ooit.

Missie geslaagd. Beste verjaardagsfeestje ooit. Bedankt aan agent Hunter voor de fantastische begeleiding. Nooit geweten dat er zoveel verdachte mensen in onze straat rondlopen.

Kinderen kijken de spannende ontknoping van het feestje

Prebirthdayparty

Het was warm, super spannend, soms een beetje eng (amai al die verdachte busjes)...helemaal top! Bedankt voor de hulp agent Ellie!

Kinderen buiten tijdens het kinderfeestje buiten

Klus geklaard!

Team 104 heeft de klus geklaard. Het was spannend maar vooral ook superleuk. Heel veel verdachte personen gezien en wat zijn het stuk voor stuk toch geweldige speurneuzen. Missie geslaagd!

Jongens van 10 jaar tijdens een spannend kinderfeestje

Spannend spionnenfeestje

Woensdag 13 maart Yara haar kinderfeestje gevierd. We deden spionnen in nood. We waren met 13 kinderen en ze vonden het wel wat spannend. Ondanks de regen en de kou werd er heel fanatiek gezocht en gezocht in het spionnenboekje. Dat er iemand achter hun aankwam maakte het nog spannender. Thuis werd de code ingevoerd en wat waren ze blij. Super geslaagd feestje. Zeker voor herhaling vatbaar. Bedankt.

Kinderen zijn tijdens een kinderfeestje bezig met het oplossen van een codewoord.

Super gaaf!

Team 107 heeft vandaag een super gave spionnen party gehad!

Tijdens een kinderfeestje zitten de kinderen na afloop rond een tafel met eten.

Geslaagd!

Missie 201 is geslaagd, maar wat was het spannend, wat hebben de meiden gegild en wat zagen ze veel potentiële bendeleden!

Kinderen komen bij een politie agent voor de missie.

Wat een geweldige geheime missie!

IJskoud, maar wat een geweldige geheime missie hadden wij vanmiddag. Agent de Jager, bedankt voor de leuke begeleiding! #aanrader #kinderfeestje #genoten

Kinderen tijdens een kinderfeestje buiten

Superspionnen!

Geheime missie geslaagd vandaag, ondanks de kou! De kinderen waren superspionnen. Wel met een rare snuiter als onverwachte gast. Topfeestje! #Spyctive Misdaadspelen

Missie geslaagd

Hallo,

Ik vond het superleuk en heel spannend. Heb nog nooit zoveel zwarte wagens met verdachte personen in mijn dorp gezien. Mijn vriendjes spreken er nog van. De zonnebrillen pasten perfect en waren heel cool !

De mama: snelle levering, duidelijke instructies, goed georganiseerd. Ik zou zo opnieuw bij jullie een spel bestellen. Mijn jongste zoon heeft al beslist dat hij ook zoiets wil voor zijn verjaardag ;-)

Missie geslaagd !

Echt een aanrader!!!

Het was een beetje warm, super spannend en soms zelfs een beetje eng, maar missie 115 is in alle opzichten (zeker ook dankzij een erg goed geïnformeerde agent Flits ?) een super geslaagde missie!!! Heel veel verdachte personen gezien en zelfs ook achtervolgd en ‘opgejaagd’ maar uiteindelijk ook nog de andere spyctives kunnen bevrijden!!! Super!!! Echt een aanrader!!!

Kinderen zitten buiten tijdens een feestje voor thuis

Wat een goed concept!

Wat een goed concept is dit! Onze zoon Stijn heeft een fantastisch verjaardagspartijtje gehad! Alles wordt netjes aangeleverd en is picobello verzorgd.

Het enige kleine feedbackpuntje bij ons was dat 4/5minuten tussen speurkaartjes teveel was. De laatste 2 kaartjes werden voor de kinderen hierdoor minder interessant. Ook begrijpelijk na bijna 3 uur speuren ;-)

Maar wat hebben ze genoten!! De plaatselijke postbezorger werd verdacht en een oudere 'blonde dame op een zwarte fiets' fietste gelukkig net te ver om staande gehouden te worden :-) door de enthousiaste spionnen.

Ook agent Carter die we een aantal keer aan de telefoon hebben gehad, voelde héél goed aan op welke momenten er een 'lievere' stem opgezet moest worden en op welke momenten er weer een beetje haast en spanning gemaakt kon worden.

Onze complimenten voor dit fantastische concept!!

Wie weet zelfs tot ziens en succes met alle op te lossen crimes ;-)

Vriendelijke groeten,
Stijn en mams Liesbeth